Nee, De Barn voert alleen onderzoek uit onder bekende stakeholders. Marktonderzoek is een specialiteit die hele andere kennis vergt.

Ieder Barn traject is anders en de prijs is afhankelijk van veel verschillende factoren: aantal hoofdstukken/ onderwerpen, aantal genodigden, digitaal of interviews, etc. Maar een gemiddeld onderzoek met 4 hoofdstukken en 250-500 genodigden, kost zo’n €18.000.

Jazeker. Veel opdrachtgevers van De Barn hebben na een onderzoek behoefte aan bijvoorbeeld trainingen. Maar vraag ons niet te betalen om vermeld te worden op een website. We zitten niet verlegen om opdrachten.

Ja, maar weinig. Om maar een voor de hand liggend voorbeeld te noemen: een sigarettenproducent. Hoewel we geen fan zijn van sigaretten, is ons er wel veel aan gelegen om ook voor mensen in die sector een fijne, efficiënte en veilige werkplek te helpen realiseren.

Absoluut. Onze passie is organisaties helpen het beter te doen. En dat niet ieder gesprek direct in een opdracht resulteert, vinden we helemaal prima. Bel gerust; leuk!

Omdat de ervaring die we opdoen in de ene sector vaak heel interessant is voor een andere sector, 2) omdat alle sectoren gebaat zijn bij de dienstverlening van De Barn, en 3) omdat organisaties, hoe verschillend ook van aard, vaak met dezelfde uitdagingen kampen.

Dat hebben we in het verleden wel gedaan maar dat doen we niet meer. Wij vinden het veel interessanter om resultaten te vergelijken tussen groepen, over tijd of met streefscores.

In veel gevallen kan dat en in het verleden hebben we dat ook vaker gedaan. Het is dan wel van belang dat alle ruwe data beschikbaar is en niet alleen de opgeleverde rapportage.

We bieden een bewezen succesvolle gestandaardiseerde manier van werken, die normaalgesproken alleen weggelegd is voor organisaties met 750+ medewerkers, ook aan kleinere organisaties aan.

Behoefte aan een gratis adviesgesprek?

Bel ons op +31 6 11342193