NIEUWS: RAAD VAN ADVIES

Raad-van-Advies-de-Barn-erik-gerritsen-mark-slaman-robert-guijtHet is inmiddels ruim een jaar geleden dat de Barn officieel is opgericht. Zonder het advies, de tijd, en de aanmoediging vanaf de zijlijn van een groot aantal mensen waren we niet gekomen waar we nu staan. Drie van deze aanmoedigers hebben ons bijzonder goed bijgestaan en hebben nu zelfs hun naam aan de Barn verbonden door toe te treden tot onze Raad van Advies. Bij deze een korte introductie.

Erik-Gerritsen-Mark-Slaman-Robert-Guijt-de-Barn-raad-van-advies

Erik Gerritsen (links) was jarenlang zakelijk directeur van het Concertgebouw en is daarna ad-interim directeur geweest bij diverse vooraanstaande culturele instelingen zoals Koninklijk Theater Carré, het Stedelijk Museum, en het Scheepvaartmuseum. Momenteel is Erik directeur van Gerritsen Management Advies (GMAD).

Mark Slaman (midden) is momenteel HR directeur van Nyenrode Business Universiteit en Programma directeur van de part-time MSc. Bedrijfskunde. Voorheen was Mark Programma directeur NACP Strategic HRM en Assistent professor HRM eveneens aan de Nyenrode Business Universiteit. Ook is hij lid van de RvC van Starbucks EMEA.  Mark is nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van het Barn model.

Robert Guijt (rechts) is adjunct-directeur van het DeLaMar Theater en was voorheen adjunct-directeur van Koninklijk Theater Carré. Het snijvlak tussen commercie en hostmanship is voor hem niet alleen het meest uitdagende in de bedrijfsvoering van een organisatie, maar het geeft ook de meeste voldoening. Niet voor niets wordt Robert in de wandelgangen ook wel Mr. Hospitality genoemd.

MEER NIEUWS