Over ons

Maarten Paul Eurelings

Maarten-Paul-Eurelings-De-Barn-stakeholdermanagementMaarten Paul combineert commercie en creativiteit. Met ruime ervaring in sales en strategie consulting houdt hij zich het liefst bezig met het optimaliseren van verdienmodellen, het realiseren van nieuwe geldstromen, en het strategisch (her)positioneren van organisaties.

Specialiteiten:     Sales, strategie & beleid

LINKEDIN | mp@debarn.com | 06 11 342 193

Maarten Paul werkt met verschillende vaste partners samen. Dit uitgebreide team wordt ingeschakeld voor specifieke adviestrajecten zoals duurzame inzetbaarheid, hospitality, public affairs en diversiteit. Het uitgebreide team bestaat uit de volgende specialisten:

Guido Stalman

Guido-Stalman-De-Barn-duurzame-inzetbaarheidGuido’s passie is het duurzaam inzetten en optimaal benutten van de mens in de organisatie. Hij traint en coacht topmanagers, ondernemers en werknemers. Hij leert deelnemers te werken en ondernemen met meer plezier, minder stress en meer succes.

Robert Guijt

Robert-Guijt-De-Barn-hospitalityVan jongs af aan is Robert werkzaam geweest in organisaties waar gastvrijheid op 5-sterren niveau stond. En het was altijd zijn taak, vaak als adjunct-directeur, de klantbeleving blijvend naar een hoger niveau te tillen.

Pieter Veldhuizen

Pieter VeldhuizenPieter is public affairs adviseur. Het verenigingen van belanghebbenden en het inzichtelijk maken van de denkwerelden en procedures van politiek, overheid, media, maatschappelijke organisaties en bedrijven is Pieter’s specialiteit. Heldere lobbyprioriteiten zijn volgens Pieter essentieel voor organisaties die impact willen maken in het publieke debat.

Dieneke Bittermann

Dieneke-Bitterman-De-Barn-stakeholdermanagementDieneke heeft veel ervaring met analytisch en empirisch onderzoek in binnen- en buitenland. Zij  weet theoretische kennis te vertalen naar de praktijk. Haar ervaring ligt  op het vlak van kunstonderwijs, diversiteit, inclusie, de performatieve kunsten en de commerciële wereld van theater en musea.